maanantai 15. lokakuuta 2012

Vielä ehtii lähettää sukkia!
Kiitos taas kaikille sukkia lähettäneille, kuvia seuraa kun ennätän taas vanhempieni luokse.
Vaikka sukat itsessään tekevät minut suunnattoman iloiseksi - on ihana huomata, miten paljon lämpöä ja välittämistä ihmisiltä löytyy - kiitän lämpimästi minulle osoitetuista korteista ja muistamislappusista, joita paketeista välillä löytyy. On hienoa ja palkitsevaa myös minulle, että kohde koetaan tärkeäksi. Yhdessä paketissa oli jopa kaunis heijastin, joka on jo päässyt käyttöön - kiitos sinulle lähettäjä! :)

Syksy on jo pitkällä, ja kohta alkaa olla aika alkaa toimittaa sukkia perille. Sukat ehtivät varmasti tämän vuoden keräykseen, jos ne on lähetetty marraskuun ensimmäisellä viikolla. Otan sukkia vastaan myös sen jälkeen, jolloin ne jäävät mahdollisesti odottamaan seuraavan vuoden keräystä - vai mitä mieltä olette: jatketaanko Hyvän Mielen Sukat -keräystä myös ensi vuonna?

Kertauksena vielä ohjeet sukkien lähettämiseen:
1) Valmiit sukat kannattaa kiinnittää yhteen langanpätkällä (ei hakaneulalla), jotta ne varmasti kulkeutuvat parina perille saakka. Olemme kiinnittäneet irrallisina toimitetut sukat toisiinsa, mutta valmiiksi tehtybä se helpottaa minun työtäni aika lailla.
2) Lähetysosoitteen voi kysyä minulta sähköpostilla, osoite on silja.uusikangas (at) hotmail.com . Paikalliskeräyksiinkin kaivataan sukkia, erityisesti Vaasaan.

Muutkin paikalliskeräykset huom, ottakaa yhteyttä jos sukille on tarvetta! Olisi myös kiva saada kuvia ja raportteja siitä, miten projekti on edennyt.

Asiasta toiseen: kunnallisvaalien ennakkoäänestys alkaa ylihuomenna eli keskiviikkona 17.10. Kunnallispolitiikassa vaikutetaan muun muassa mielenterveyspalvelujen määrään ja laatuun sekä ennaltaehkäisevään työhön, joten kannattaa selvittää ehdokkaiden kantoja aiheeseen. En ole pahemmin täällä blogissa mainostanut, että olen itsekin ehdokkaana Helsingissä, sillä en ole halunnut sekoittaa jo paljon ennen ehdokkuuden selviämistä alkanutta hyväntekeväisysprojektia vaalikampanjointiin. Kiinnostuneet voivat käydä lukemassa kantojani kotisivuiltani, mutta täsmennän vielä, ettei Hyvän Mielen Sukkien neulominen ole millään lailla sidoksissa puoluepolitiikkaan tai ehdokkuuteeni vaaleissa.

Neulomisen iloa pimeneviin syysiltoihin, en malta odottaa, että pääsemme ilahduttamaan lämpimillä ja iloisen värisillä sukilla nuoria mielenterveyspotilaita ja osastohenkilökuntaa!

2 kommenttia:

  1. Minusta tätä kannattaa ehdottomasti jatkaa myös ensi vuonna. Kerrankin tuntuu helpolta auttaa toisia ihmisiä, kun pystyy oman harrastuksen avulla sen tekemään. Tai ainakin tämä joka iltainen tikuttaminen on niin paljon helpompaa selittää tuolle puolisolle, kun sukat tulevat hyväntekeväisyyteen =)

    VastaaPoista
  2. Ehdottomasti kannattaa jatkaa! Hyvä idea, epä-materialistinen keräys, johon jokaisella on varaa osallistua. Annetaan omaa aikaa lahjaksi jollekin, jolla ei mene hyvin just nyt.

    VastaaPoista