sunnuntai 5. elokuuta 2012

Kesälomilta sukkien pariin

Ompa ollut taukoa bloggaamisesta, tosin ennemmin kesätöiden kuin kesälomien vuoksi. Onneksi te, rakkaat lukijat ja neulojat, olette käyttäneet kesäajan kauniita ja iloisia sukkia neuloen, ja niitä onkin tullut taas paljon. Kuvia ja lukumääräpäivitystä seuraa, kun taas ennätän vanhempieni luokse, eli toivottavasti pian.

Sellainen pieni pyyntö olisi, että sukkia lähettäessänne liittäisitte ne langanpätkällä toisiinsa. Sukkaparien lukumäärän lähestyessä kahtasataa irralliset sukat saattavat hävitä, ja minulle on aika iso urakka kiinnittää kymmeniä sukkapareja toisiinsa arkistoimisen ja bloggaamisen ohessa. Myöskään hakaneuloja sukissa ei tulisi olla lainkaan, sillä niitä ei useimpiin sairaaloihin saa viedä.

Kamapanjan kestosta on myös kyselty jonkin verran. Tarkkaa lopetusaikaa ei ole vielä tiedossa, sillä se riippuu syksyn mittaan saapuvien sukkien määrästä. Tarkoitus olisi kuitenkin toimittaa sukat perille marraskuun aikana tai ihan viimeistään joulukuun alussa.

Eräänä päivänä lähtiessäni töihin roikkui ulko-oveni kahvassa yllätys - pussillinen hyvän mielen sukkia.  Asun kerrostalossa, joten pelkän osoitteen perusteella sukkia ei näin pysty toimittamaan. Sukkapussissa oli viesti, jossa toivotettiin terveisiä Heinolasta. Neulojan oli huomannut, että hänen tyttärensä on juuri muuttanut samaan taloon, jossa minä asun, ja tytär oli sitten toimittanut sukat minulle. Hauska yhteensattuma ja todellinen päivän piristäjä. :)

Neulomisiin - vaikka sitten puistossa tai pihakeinussa, sillä vielä on hetki kesää jäljellä!

1 kommentti:

  1. Meillä Läntisellä Uudellamaalla on 47 valmista sukkaparia ja tuntematon määrä on vielä tulossa :)

    VastaaPoista