torstai 23. elokuuta 2012

Syksy - parasta neulomisaikaa

Vihdoin ehdin taas blogata. Viimeksi kuvatessamme sukkia niitä oli peräti 201 paria, mahtavaa! Lisäksi posti on tuonut niitä tasaisesti lisää, ja paikalliskeräyksetkin vaikuttavat kukoistavan. Jos sukista voisi päätellä jotain hetken trendeistä, niin raidat ovat nyt kovaa huutoa. Ihania värejä ja kuvioita!

Jos joku on ihmetellyt blogin hiljaisuutta, niin elämäntilanteestani voi lukea lisää Facebookista tai vielä vähän keskeneräisiltä kotisivuiltani. Sukkaprojekti on kuitenkin täysin erillinen juttu, ja aion pitää sen aktiivisena muista kiireistä huolimatta.


Lupasin kertoa ompelemastani puikkopussista. Ompelin kaksi kangasta yhteen nurjat puolet vastakkain, asettelin kiinnitysnauhat sauman väliin, jätin päälle "läpän", etteivät puikot putoa ja ompelin taskut suoralla ompeleella. Kuvat havainnollistavat ehkä paremmin, tarkempia ohjeita voi kysyä halutessaan. Itse en käyttänyt ohjetta, vaan suunnittelin pussin itse ja toteutin kokeilemalla, mikä tapa toimii parhaiten. Nyt eri kokoiset puikot pysyvät hyvässä järjestyksessä, ja samanlaiset jopa samoissa taskuissa. Jotenkin syksy inspiroi itseäni erityisesti, ainakin mitä käsitöihin tulee.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti