sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Vielä ehtii neuloa sukkia!

Iso kassi sukkia odottaa taas kuvaamista. Sukkia on tullut tasaiseen tahtiin, olen kiitollinen jokaiselle neulojalle ja mainostajalle!

Uusi koulu ja kunnallisvaalit vievät valtavasti aikaa, mutta jokainen neulottu sukkapari saa arvoisensa kohtelun ja päätyy lopulta jollekin sitä tarvitsevalle nuorelle. Itsekin olen ehtinyt neuloa pari paria, toivottavasti ehdin vielä muutaman lisää.

Vaikka syksy on jo saapunut ja moni neuloo varmasti joululahjoja, nyt olisi aika ottaa Hyvän Mielen Sukat -spurtti. Pyrin siihen, että pääsisin marraskuun aikana viemään sukat sairaaloihin, joten deadline sukkien toimittamiseen on sunnuntai 4.11! Olisi hyvä, jos sukat olisivat perillä jo silloin, mutta hätätapauksessa silloin lähetetyt sukat saattavat ehtiä vielä mukaan.

Sukkien lähetysosoitteen saa kysyä minulta osoitteesta silja.uusikangas (at) hotmail.com. Muistakaa liittää sukat langanpätkällä yhteen, jotteivät ne katoa toisistaan.

Vajaa puolitoista kuukautta neuloa sukkia (paitsi jos neulot paikalliskeräyksiin: niissä voi olla omat deadlinet). Yritetään rikkoa 300 paria, nyt ollaan noin kahdessa ja puolessa sadassa.

Lämpöistä lankakeränpehmoista syksyä kaikille!

4 kommenttia:

 1. Mulla on yks pari valmiina, yritän muistaa lähettää ens viikolla. :) (Ja kysyä osoitteen.)

  VastaaPoista
 2. Etelä Uudellamaalla on jo yli 60 sukkaparia :)
  Lisää tulee tasaiseen tahtiin!

  VastaaPoista
 3. Helsinkiin on kyllä kertynyt suuri määrä sukkia! Vaasan kaivataan edelleen lisää pareja - niitä saa toimittaa joulukuun alkuun asti. Vien sukat sairaalaan heti itsenäisyyspäivän jälkeen.

  VastaaPoista
 4. Tässähän haetaan ensisijaisesti koosta 36 ylöspäin, mutta kelpaisko koon 34-35 sukatkin mukaan??

  VastaaPoista