tiistai 17. joulukuuta 2013

Sukat toimitettu perille!

Kiitos valtavasti kaikille sukkia tänäkin vuonna neuloneille ja muuten hengessä mukana olleille! Sukkia tuli minulle tänä vuonna 170 paria ja Vaasan suunnallekin kohtuullisesti, ja tämän vuoden hyvin vähäisellä mainonnalla määrä on huikea.

Tänä vuonna pk-seudun sukat toimitetitin jo kolmannen kerran syömishäiriöiden hoitoon keskittyneeseen yksikköön Ulfåsaan sekä toisen kerran Kellokosken nuoriso-osastoille. Molemmista paikoista lähetettiin halauksia, kiitoksia ja lämpimiä ajatuksia kaikille teille neulojille.

Sukkahaastekeräyksen hienoimpia hetkiä ovat teiltä lukijoilta ja neulojilta sukkien mukana saapuneet kortit ja kirjeet, joissa jotkut ovat halunneet avata omia elämäntarinoitaan tai muuten osoittaa vielä sanallisesti, että nuoret mielenterveyspotilaat koskettavat heitä suuresti. Toki jo sukat itsessään kertovat, että kohde koetaan tärkeäksi ja että ihmiset haluavat auttaa ja osoittaa välittämistä.

On myös aina ihanaa viedä sukkia perille osastoille: henkilökunta on aidosti liikuttunutta ja ilahtunutta ja sukat luvataan laittaa heti jakoon niitä tarvitseville.

Kannustan kaikkia miettimään, olisiko omalla lähialueella joku kohde, jonne voisi kerätä sukkia, vauvannuttuja, tilkkupeittoja... Kuten aiemmin blogissani mainitsin, ei kaikkien keräysten tarvitse olla valtakunnallisia ja isosti organisoituja, vaan jo vaikkapa kymmenen sukkaparin lahjoitus paikalliselle vuodeosastolle on iso ilo. Sukkakeräyksestä ja muista asioista kuten myös mahdollisesti oman keräyksen järjestämiseen liittyvissä kysymyksissä minulle voi laittaa viestiä edelleen osoitteeseen silja.uusikangas [at] gmail.com .

Suuret kiitokset myös äidilleni, joka oli korvaamaton apu tämänkin vuoden keräyksen järjestämisessä.

Ihanaa joulunaikaa, lämpöä, halauksia ja välittämistä teille kaikille!

Silja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti