maanantai 23. huhtikuuta 2012

Ainakin seitsemän sukkaparia lisää

Projektilla menee hyvin: kampanja sai lähes seitsemän sukkaparia lisää, ja Itä-Suomen suunnalta on ilmeisesti matkalla pussillinen sukkia. Ainakin yhdet sukista ovat miesten sukat, mikä on mahtavaa, sillä niitäkin tarvitaan.  Haaste on herättänyt tuttavapiirissäni paljon kiinnostusta - uskon, että jouluna huomattavan moni vaikeassa tilanteessa oleva nuori saa lämpöisen lahjan.
Kiitos taas kaikille!

3 kommenttia:

 1. Kopioin haastetekstin blogiini ja sain heti kysymyksen minne sairaalaan sukat on tarkoitus neuloa? Osannet vastata tähän. Kiitos.

  VastaaPoista
 2. Muutamat sukat voisin tehdä, teenhän joka tapauksessa kymmeniä sukkia vuodessa ja lankaa on laatikoittain varastossa.

  Aihe koskettaa läheltä. Itselläni on kaksi masennusta sairastavaa teiniä, joista toinen vietti pari viikkoa sairaalassakin. Itsekin sairastan masennusta.

  Tämä on loistava kampanja, levitän sanaa facebookissa ja blogissani. Laitan viestiä myös neulojien suositulle nettifoorumille Ravelryyn.

  Blogiin toivoisin kommentointimahdollisuutta Nimi + url, koska Google-tilini ei vie mihinkään.

  Oranssi
  http://insideout.vuodatus.net

  VastaaPoista
 3. Ihana idea! Taidanpa laittaa itsekin puikot heilumaan ja osallistun muutamilla sukkapareilla. Onko lahjoituksen saaja jo valittu?

  VastaaPoista