lauantai 12. toukokuuta 2012

Kiitos kehitysehdotuksista!

Hienoa, että kerrotte, kuinka kampanjaa voisi kehittää! Itse en ole mikään ammattilainen tässä, joten kaikenlaiset ideat otetaan ilolla vastaan. Paulalta tuli monta hyvää kehitysehdotusta, kuinka sukkalahjasta tulisi henkilökohtaisempi:

- sukat kiinnitteään toisiinsa 
- kiinnityskohtaan voisi laittaa joululahjapakettikortin (valmiin tai omatekemän)
- korttiin toiselle puolelle sukan koko joko itse tai jonkun muun merkitsemänä (tai arvio koosta)
- kortin toiselle puolelle teksti "Hyvää joulua" sekä kutojan etunimi.

Kiitos näistä! Tuosta sukkien toisiinsa kiinnittämisestä minun pitikin mainita. Se on pieni vaiva, mutta auttaa huomattavasti parien löytymisessä ym. Viime syksynä unohdin sanoa tästä, ja kiinnittelin sitten itse sukkia toisiinsa.

Tuo sukan koon ilmoittaminen olisi myös erittäin järkevää. Mietin jotain vastaavaa viime syksynä, mutta halusin pitää kynnyksen neuloa mahdollisimman matalana. Jos mukaan haluaa kiinnittää pienen kortin, jossa on sukkaparin koko ja mahdollisesti lyhyt tervehdyt, se on eritttäin sallittua. Mielestäni jokainen neuloja saa itse kuitenkin päättää asiasta.

Nimen kirjoittamisesta voisi linjata samoin, kuin tuosta kortistakin: jos sen haluaa laittaa, niin toki voi, mutta myös aivan anonyymina tai nimimerkillä voi sukkia lähettää.

Miltä tämä teistä kuulostaa?

7 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ideat ovat ihan hyviä. Sukkien koon arviointiin sopii vaikka Googlaamalla "Tiinan sukkataulukko" saatava taulukko. Ainakin minun on ollut helppo sen avulla mitoittaa sukkia.

  VastaaPoista
 3. Sain ystävältä blogin linkin tänään ja olen myyty! Rakastan tehdä sukkia, lankaa löytyy ja intoa. I'm so in!

  VastaaPoista
 4. Huomenta ! Olisipa kiva nähdä täällä blogissa millaisia joululahjasukkia on tehty. t. Eija

  VastaaPoista
 5. Hyvältä kuullostaa! Seuraavaan lähetykseen lisään kortit + kokotiedot.

  VastaaPoista
 6. kuulostaa hyvältä. Oletko jo saanut jonkun napin/bannerin. Ajattelin että voisin mainostaa tätä tempausta blogissani.

  VastaaPoista
 7. Nyt on yksinkertainen nappi valmiina, sitä saa linkittää. Kiitos tuosta Tiinan sukkataulukko -vinkistä, pitääpä mainita jossakin bloggauksessa. :)

  VastaaPoista