perjantai 4. toukokuuta 2012

Posti toi violetit villasukat

Tähän mennessä tulleet sukat ovat olleet äitini tuttujen neulomia ja menneet siksi suoraan hänen tilavampaan asuntoonsa odottamaan joulua, mutta nyt posti toi myös minun osoitteeseeni vuoden ensimmäiset sukat! Ne ovat kauniit violetit sukat, ja uskon ja toivon tekijän olleen täynnä hyvää mieltä niitä tehdessä. Se on ehkä parasta tässä kampanjassa: villasukat ilahduttavat toivottavasti sekä antajaa että saajaa, ja tietysti myös minua. On hienoa nähdä, miten ihmiset haluavat tehdä hyvää.

Blogilla on ollut sen kuukauden olemassaolon aikana jo yli 1200 kävijää, wau! Mikä jännittävintä, kävijöitä on ollut useista eri maista, esimerkiksi 16 Yhdysvalloista.

Suurin osa kävijöistä on löytänyt tänne muista blogeista.

Kiitos ainakin

IhmeMaa
Insideout
Tippaliisa
Bereniken hius
Näpin neuleet
SatunNainen

sekä niille, jotka ovat mainostaneet haastetta missä tahansa, esimerkiksi ravelry.com:issa sekä petsien tai Novitan sivuilla.

Joku esitti hyvän idean, että tällä blogilla tulisi olla "nappi" tai pieni banneri, jonka voisi liittää mainoksen yhteyteen. Minulla ei ole tietokoneessa oiken minkäänlaista kuvankäsittelyohjelmaa, mutta jos pääsen jollekin muulle koneelle, niin voisin yrittää tehdä sellaisen. Tietysti jos joku on taitava ja nopea sellaisen tekemään, en pistä pahakseni ollenkaan. :)

Neulomisen iloa ja auringonpaistetta!
6 kommenttia:

 1. Hienoa, sukkatulva on siis hyvällä alulla!! :o)
  *
  Sain juuri toiset HyvänMielenSulat valmiiksi, postittelen sitten syksymmällä vasta...
  Täältä löytyy kuvakin:
  http://satunnainenblogi.blogspot.com/2012/05/toukokuun-hyvamieli.html

  VastaaPoista
 2. pst, nuo tekstien tunnisteet tarvii erottaa pilkuilla. Nyt sulla on vain yksi piiiiiitkä tunniste kunkin tekstin alla. ;)

  VastaaPoista
 3. Ohhoh, aina oppii. Kiitos huomiosta! :)

  VastaaPoista
 4. Pistin blogiini "mainoksen" keräyksestä. :)

  VastaaPoista
 5. Mulla ois ylimääräisiä sukkia muutamat neulottuna ja nyt kun huomasin tän sukkakeräyksen niin aattelin että siihen ne sopii mainiosti. Joten mihinkäs niitä sukkia voisi toimittaa.

  VastaaPoista
 6. Hieno keräys.
  Laitan meiliä, että saan lähetysosoitteen.

  VastaaPoista