torstai 17. toukokuuta 2012

Kolme uutta sukkaparia + 3500 blogin katselukertaa

Jälleen saapui postin mukana kolme kaunista sukkaparia, kiitos paljon! Nyt sukkia on kasassa jo 18.

Todella moni on kysellyt, mihin sukkia voi lähettää.
En kirjoita lähetysosoitetta tänne blogiin väärinkäytösten varalta, mutta sitä voi kysyä sähköpostilla silja.uusikangas@hotmail.com .

Lisäksi on kysytty, onko blogille vieläkään tehty "nappia." Ei ole, sillä en ole päässyt tietokoneelle, jossa olisi kuvankäsittelyohjelma. Jos joku haluaa sellaisen tehdä, niin se on toki sallittua. :)

Sukkia voi lähettää matkahuollon kautta / lähipostiin, jos paketti ei mahdu postilaatikosta.
Lisään kuvan jo saapuneista sukista sitten, kun a) menen vanhempieni luokse, jossa osa sukista on säilössä ja b) saan käyttööni kameran.

Jatkossa voin yrittää lisäillä kuvia saapuneista sukista, jos se kaikille neulojille on ok - itse ainakin ispiroidun uusista malleista ja väreistä todella paljon.

Tämän vuoden sukat menevät ainakin alustavasti Ulfåsan syömishäiriöosastolle sekä Kellokosken nuorisopsykiatrisille osastoille. Muutama kysely on tullut siitä, voisiko sukkia lahjoittaa eri puolelle Suomea. Logistisesti minun on hankala koordinoida sitä, mutta jos haluatte kerätä sukkia lähialueenne sairaalaan, paikallista keräystä vaan pystyyn! Voin toki mainostaa myös niitä tässä blogissa.

Näyttää vahvasti siltä, että tänä vuonna kerätään enemmän sukkia, kuin olisin ikinä uskaltanut toivoa. Olette mahtavia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti